Med myndighedernes seneste udmeldinger vil forsamlingsforbuddet på 5 personer fortsætte minimum marts ud.

Bilmesse og Brugtmarked i Fredericia den 20. og 21. marts aflyses. Klubben skulle have haft stand, hvor vi i anledning af 50-års-jubilæet for Taunus TC-modelserien skulle udstille tre flotte Taunuser. Det er håbet, at efterårsmessen den 23. og 24. oktober kan afholdes som planlagt, hvor vi så kan gennemføre jubilæumsudstillingen. Års Stumpemarked afholdes i øvrigt af samme arrangører. Forårsstumpemarkedet den 17. april aflyses, mens det er håbet, at efterårsstumpemarkedet den 2. oktober kan afholdes.

Klubarrangement hos Torben Eskildsen i Rødekro udskydes til den 14. april, Tilmelding til Torben på 22956756 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 7. april.

Tirsdagsaften hos Bent og Ulla i Øm ved Roskilde den 30. marts aflyses. Næste tirsdagsaften vil blive afholdt, når det igen er muligt.

Årets første Swapmeet i Holbæk den 25. april aflyses. Det forventes afholdt til efteråret den 3. oktober, hvor vi så vil have stand.

Oldtimerløbet i Gråsten lørdag den 29. maj aflyses. Vi havde arbejdet på et klubarrangement i forbindelse med løbet.

Garagetræffet i Ålsø ved Grenaa med foredrag af Anders Bonde udskydes til den 29. maj. Tilmelding til John Rygaard senest den 10. maj på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Yderligere information