Billeder fra Julearrangement i Østdanmark den 24. november 2015, hvor Bent og Ulla igen afholdt det hyggelige arrangement.

 

Billeder fra "Gør en Ford mand glad", hvor Lars Nielsen havde arrangeret en overraskelse for en Ford-mand - Benny Larsen - fra Vinderup mellem Skive og Holstebro.

Benny vidste således ikke, at der denne eftermiddag var kommet godt 10 Ford-biler.

Der blev hyggesnakket på kryds og tværs, og Benny var tydeligvis glad for overraskelsen.

Billeder af Lars Nielsen.

 

Billeder fra Sparke-dæk-træf hos Poul Grimstad i Assendløse ved Roskilde den 26. september 2015.

Godt 20 biler og 35 medlemmer med ledsagere deltog.

Tak til Poul, Marianne og Bent for et dejligt træf.

Billeder af Kati Hernandez.

 

Billeder af klubbiler fra Karolinetræf søndag den 6. september 2015.

Karolinetræf er uformelle sparke-dæk-træf for veterankøretøjer. De afholdes en gang om måneden i sommerperioden og flere klubmedlemmer plejer at deltage.

Træffene foregår ved Familierestaurant Karoline, Brovejen 386, 5500 Middelfart. Næste træf er søndag den 4. oktober 2015 fra kl. 12:30.

Billeder taget af Povl Rasmussen.

 

Billeder fra historisk baneløb på Ring Djursland den 5. og 6. september 2015.

Vi udstillede 2 klubbiler lørdag og 4 klubbiler søndag efter en mulighed opstod i sidste øjeblik. Første række viser et billede fra lørdag og et fra søndag. Første billede af Ulla Anderen og andet af Preben Nielsen.

Anden række viser billeder af et udvalg af de klubmedlemmers biler, der var ude at køre banerace. De er taget af Ulla Andersen.

Tredje række viser klubbiler ude på racerbanen samt et billede af Steffen Sørensen på sejrsskamlen. De er taget af Preben Nielsen.

Yderligere information