Billeder fra Klubarrangement hos Torben Eskildsen med besøg af Motorhistorisk Samråd i Rødekro den 21. februar 2023.

Klubarrangementet hos Torben Eskildsen var denne gang på ekskursion. Første del af aftenen blev afholdt hos Greisen Biler i Aabenraa, hvor der kunne besigtiges 1979 Taunus st. car i solar guld under rustreparation. Der var mange bud på, hvorfor bilen var som den var. Lige fra billigt stål i 70 erne til for meget ædelmetal blandet i. For at gøre det blødt. Hvor om alt er, så er de brune lakker fra dengang åbenbart ikke specielt tætte. Mange af rustangrebene ses startet med dårlig eller tynd lakering.

Bilen er fra Tyskland og skal således afgiftsberigtiges, når den er færdig og genopstår som 2,3 ghia. Derfor var indlægget med Lars Genild fra MHS helt på sin plads, da han kom ind på dette og hvornår ældre biler mister identitet. Det gør det konkrete køretøj da det er født med 1,3 motor, men det vurderes knap så vigtigt, da der endnu ikke er betalt afgift af det. Afgiften vil blive af det den er, når den er færdig.

Indlægget blev afholdt på Torbens revisionskontor i Aabenraa, hvor der blev indtaget kaffe og de obligatoriske citron måner.

1000 tak til Lars Genild fra MHS for et meget oplysende men også særdeles morsomt indlæg, som sagtens kunne klare sig overfor stand up shows som f.eks. Mick Øgendahl eller andre stand uppere.

Alle deltagere havde en meget fornøjelig aften.

Yderligere information