Læs invitationen i nedenstående pressemeddelse fra arrangørerne.

 

PRESSEMEDDELELSE:
Træf- og køretøjsdag på Wedelslund
Vi byder igen velkommen til træf- og køretøjsdag på Wedelslund i det fantastisk naturskønne område ved Galten vest for Aarhus. Efter blot et år er træffet på Wedelslund blevet stedet, man mødes med sit gamle køretøj på Fars Dag, Grundlovsdag, Store Køretøjsdag eller hvad man nu kalder 5. juni. Sidste års træf blev af garvede veteranbilfolk omtalt som et af de bedste arrangementer, de nogensinde havde deltaget i ligesom de mange gæster uden eget veterankøretøj fik en oplevelse og møde med rigtige entusiaster, som de sent vil glemme.

Sådan håber vi også det bliver i år! Der er nemlig lagt op til en rigtig hyggelig dag med ligesindede og deres køretøjer – deltagerne og deres køretøjer er nemlig selv en del af succesen, som også vil vække interesse blandt de mange øvrige gæster uden veterankøretøj.

Blandt de mange aktiviteter på dagen kan udover nedenstående program nævnes kåringen af bedste tidstypiske påklædninger i forhold til ens køretøj, samt udsøgte salgsstande og et samlermarked, hvor du selv er velkommen til at medbringe overflødige ting fra din samling. Der er ikke tale om et decideret stumpemarked. Det bliver et træf for hele familien.

Der er igen planlagt opvisning af modelflyvere og måske helikopter i fuld størrelse, forskellige salgsboder og meget, meget mere sammen med mulighed for at købe mad- og drikkevarer til rimelige priser.

Udover at nyde deltagernes egne køretøjer afholdes landets første træf for gasgeneratordrevne køretøjer, og der vil igen i år være levende musik med 50'er-rock og motor-og traktorblues med præsentation af den nye cd med Motor- og Traktorblues fra HP Lange og hans Friends, der som noget nyt serverer "Blues n'Food". Madpakken kan nydes i den store godshave til akkompagnement af hyggelig musik.

Mange klubber for medlemmer af ældre og klassiske køretøjer har igen i år planlagt at mødes på træffet på Wedelslund, derfor vil træffet byde på næsten alle udgaver af klassiske køretøjer lige fra Ford A til Folkevogne og Ferguson og fra Nimbus og Diesella til sjældne Bugatti.

Sidste års træf med op mod 1.000 køretøjer og flere tusinde gæster var en kæmpe succes, og forhåndsinteressen for dette års træf har været endnu større, så vi forventer mindst lige så mange køretøjer i år – og i år kommer den store tilstrømning af biler ikke bag på os. Både adgangsveje og parkeringsforhold bliver gearet til de mange gæster, lover arrangørerne, der også meget gerne modtager gode ideer til fremtidige træf.
Træffet er åbent for køretøjer – biler, motorcykler, traktorer, lastbiler, busser med flere – der er ældre end 25 år. Der er særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer.
Entre 25 kr pr person. (Børn under 16 år gratis)

Nærmere oplysninger ved Steen Jørgensen, VeteranPosten tlf 76400014, Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods Car Club, Birgitte Houen-Tolstrup tlf 30260935.

Tilmelding til salgsstande og samlermarked til Birgitte Houen-Tolstrup tlf 30260935.

Program:
9.00: Træffet starter
11.00: The Shakers spiller 50'er rock
12.00 og 14.00: Ægte traktor- og motorblues med HP Lange og Friends
13.00: The Shakers spiller 50'er rock
15.00: Præmieoverrækkelse
17.00: Tak for i dag

Nærmere oplysninger og gode ideer til træffet ved Jørgen Kjær Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 30243177. Her kan også rekvireres yderligere fotos til brug ved omtale af træffet og lignende.

Hadsten den 2 marts 2013
Jørgen Kjær tlf 30243177

Yderligere information