Vi har modtaget nedenstående invitation:

Vær med til at vække Roskilde Ring til live

Kan du huske hvor højt brølene lød, når tidens hotteste racernavne som Stirling Moss og Tom Belsø kørte rundt på Roskilde Ring? Har du måske selv kørt rundt på Danmarks eneste Formel 1-bane? Eller har du altid ærgret dig over, at du ikke nåede at opleve det legendariske Roskilde Ring? Ligegyldigt hvad har du nu mulighed for at være med til at vække Roskilde Ring til live igen ved at køre en tur på det gamle område med din veteranbil eller -motorcykel.

De sidste tre år har flere end 100 biler været samlet på Roskilde Ring til arrangementet Ringen Rundt for at mindes og genopleve den tid, hvor Ole Vejlund og Ronnie Peterson tvang deres formelvogne rundt i svingene på Roskilde Ring. I år gentager vi festen søndag den 10. juni, og igen i år vil der være masser af røverhistorier fra flere af tidens største racerstjerner, specielt inviterede tidstypiske biler og rundvisning på det virtuelle museum om Roskilde Ring. 

Alle veteranbiler og -motorcykler med mere end 30 år på bagen er velkomne - og hvis du tilmelder dig, får du også et klistermærke med som bevis på, at du har kørt på Roskilde Ring. Alt sammen for kun 20 kroner. Du kan selvfølgelig også bare komme forbi og sparke dæk - det er helt gratis.

Hold øje med http://roskildering.blogspot.dk hvor nyheder om Ringen Rundt løbende vil blive offentliggjort.

Yderligere information