DSC 2704

Vi er inviteret til træf og køretøjsdag, der foregår i Galten i  forbindelse med den nationale motorhistoriske køredag, Grundslovsdag den 5. juni.

Se plakaten med adresse, dato og tid

 

Invitationen følger herunder

Fars dag på Wedelslund overgår sig selv

Forventningerne til årets træf på fars dag, grundlovsdag eller national køretøjsdag på godset Wedelslund ved Aarhus er ganske store – det første træf på godset blev nemlig afholdt forrige år med over 900 klassiske køretøjer over 25 år.

Tilsmilet af højt solskin fra morgenstunden satte næsten 1.200 ejere af klassiske køretøjer sidste år hinanden stævne på godsets gårdsplads, og ikke mindst i den store park med skyggefulde træer.

På baggrund af dette og forhåndsinteressen forventes mindst lige så mange at dukke op til dette års Træf- og Køretøjsdag på fars dag den 5. juni.

Arrangørerne – Godset Wedelslund, Dansk Vintage Motor Club, Wedelslund Classic Car Club og VeteranPosten byder igen i år på råhygge, men også overraskelser fra enten luften eller landjorden, måske fra begge steder.

-Vi vil blandt andet invitere militærkøretøjsklubber til at være med til at højtideligholde 70-året for de allieredes invasion i Frankrig under anden verdenskrig. Vi vil også fortsætte traditionen med træf for generatordrevne køretøjer, hvor vi i år regner med, at blandt andet Falck deltager med deres generatordrevne lastbil, fortæller arrangørerne.

Da det er klassiske køretøjer over 25 år og deres ejere, der er målgruppen for årets Træf- og Køretøjsdag, vil der selvfølgelig være en mængde nostalgi på træffet. Der vil komme mange i tidstypisk påklædning, og der vil være boder og salgsstande, der giver den helt rette stemning

Træffet byder igen i år på en hyggelig dag i gode venners og ligesindedes lag med god musik fra The Shakers med med gulvbas og 50'er rock på skift med gedigen blues- og motorblues fra H.P. Lange and Friends.

På gårdspladsen og i godset lange længer bliver der igen mulighed for at købe noget til både ganen og til samlingen derhjemme. Foreningen af danske Legetøjssamlere tilbyder køretøjer i lille skala og forhandlere af automobilia som emaljeskilte, oliedunk og lignende giver mulighed for at købe den helt perfekte "fars dags-gave".

-Vi fik så mange positive tilbagemeldinger sidste år - både på selve dagen, men også efterfølgende, at vi tror det vil være en god ide at krydse 5. juni af i kalenderen. Det har vi gjort, og vi håber at se lige så mange i år. Vi vil naturligvis igen byde på lidt underholdning, men det er jo de mange glade gæster og deres flotte køretøjer – store som små, ældre som lidt nyere, der selv er med til at skabe dagen, fortæller arrangørerne, der også håber at se mange interesserede gæster uden klassiske køretøjer. For Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund er faktisk landets største udstilling af klassiske køretøjer

Træffet er åbent for klassiske køretøjer – biler, motorcykler, traktorer, lastbiler, busser med flere – der er ældre end 25 år. Der er særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer. Der opkræves en entre på 25 kr pr. person. (Børn under 16 år gratis). Træffet er åbent fra 9.00 til 17.00.

Nærmere oplysninger ved Steen Jørgensen, VeteranPosten tlf 76400014, Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods Car Club, Birgitte Houen-Tolstrup tlf 30260935.

Tilmelding til salgsstande og samlermarked til Birgitte Houen-Tolstrup tlf 30260935.

{fshare}{flike}

Yderligere information