Vi mødes kl. 10 hos Ford i Svendborg på følgende adresse:

N. Kjær Bilcentret, Odensevej 94, 5700 Svendborg

Vi bliver 36 biler, så det tegner godt.

S

Tilmelding til Paul Andy var senest den 15. august på 30136319 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foreløbigt program

Efter morgenmaden hos Ford i Svendborg skal vi på en køretur Tåsinge rundt. Vi kører over broen til en nærmere bestemt vej, hvor vi kan line op til kortégekørsel.

I Bjerreby gør vi holdt hos Kurt Andersen, der er vært for en tår at drikke og lidt kage til. Det bliver indendørs i hans hal, så der kan man se  hans flotte biler.

Derefter kører vi mod Troense gennem Valdemar Slot, hvor vi igen gør holdt for at indtage evt. medbragt madpakke (hvis vejret tillader det).

Der er borde og bænke på P-pladsen, men tag gerne borde og stole med, hvis du vil være sikker på, at du kan sidde ned.

Herfra kører vi videre for til sidst at ende hos Claus på hans gård på Thurø.

Her har han sat telte op i gården, hvor vi kan få eftermiddagskaffe

Hvis vejret skulle vise sig at være for fugtigt, udelader vi opholdet på Valdemar Slot og indtager frokosten på Thurø.

Der ligger en stor nyhøstet mark overfor Claus' gård, og der parkerer vi på rækker med mulighed for at "sparke lidt dæk".

Medlemmer fra Sjælland

Der arrangeres kortegekørsel til Svendborg fra Roskilde over Ringsted, Slagelse, Korsør og Nyborg. Vi kører kl. 8:00 fra Roskilde. Man kan slutte sig til undervejs. Vil du deltage i kortegen, så kontakt Casper Lundgreen på 26279469 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 29. august.

Medlemmer fra Fyn

Der er opsamling til kortege kl. 9:30 på rastepladsen Groven efter Ringe på motorvejen til Svendborg. Korteger fra Sjælland og Jylland kan slutte sig til der. Kontakt Paul Andy på 30136319 for spørgsmål vedrørende denne opsamling

Medlemmer fra Jylland

Der arrangeres kortegekørsel fra Skanderborg kl. 7 ved stillingafkørslen. Vi mødes på p-plads ved Mc Donalds. Kortegen kører nedad e45 over Lillebæltsbroen til Svendborg, hvor man undervejs kan slutte sig til. Vil du deltage i kortegen, så kontakt Rune Ravn Andersen på 20194486 senest den 29. august

Mere information følger, når den haves.

{flike}

Yderligere information