1. maj var det sidste frist for at informere vores formand Paul Andy på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller på 30136319, hvor mange der kommer til generalforsamling og morgenmad i forbindelse med jubilæumstræffet.

Der er tilmeldt 70 biler og 160 personer, så det bliver et af de største træf i klubbens historie. 

Tilmeldte mødes lørdag den 25. maj kl. 10 til generalforsamling og morgenmad hos Gildberg A/S, Gammel Christianfeldsvej 74B, 6100 Haderslev - det er Ford-forhandleren i Haderslev.

bent-gildberg

Til træffet bliver der blandt andet besøg hos vores æresmedlem Hans Kongelige Højhed Prins Joachim på Schackenborg, og om aftenen er der festmiddag for tilmeldte med levende musik.

untitled

Mange deltagere ankommer allerede til Sønderjylland fredag og overnatter til søndag.

Der er tre muligheder for at mødes og køre i kortege til jubilæumstræffet.

For de der ankommer fredag, køres der i kortege fra Sjælland fredag formiddag over fyn til hotellet i Tønder, som klubben har indgået aftale med. Ønsker du at køre i kortege fredag, så kontakt Bent Andersen på 46480926.

For de, der ankommer lørdag fra Fyn/Sjælland, er der mulighed for at mødes i Tommerup på Fyn hos Ole Nielsen til en kop kaffe, hvorefter der køres i kortege til Ford-forhandleren i Haderslev. Ønsker du at køre i kortege fra Tommerup, så kontakt Ole Nielsen på 22848010.

For de, der ankommer lørdag fra nord, køres der kortege fra Skanderborg omkring kl. 8 mod Haderslev. Ønsker du at køre i kortege på vejen fra Skanderborg, så kontakt Rune Ravn Andersen på 20194486.

Vigtige adresser:

Mødested lørdag kl. 10:

Gildberg A/S, Gammel Christianfeldsvej 74B, 6100 Haderslev -  http://www.gildberg-as.dk/

Festmiddag lørdag aften med levende musik for de, der er tilmeldt dette:

Danhostel Tønder, Sønderport 4, 6270 Tønder - http://www.danhostel-tonder.dk/

Overnatning for de, der har reserveret:

Danhostel Tønder, Sønderport 4, 6270 Tønder - http://www.danhostel-tonder.dk/

Stor tak til vores to sponsorer på jubilæumstræffet:

Trailer Claus Auto i Roskilde - Der er 10% i rabat til klubmedlemmer - Telefon: 46355051 eller 20935877 - hjemmeside: http://­www.trailerclausauto.­dk/

HP Skilte i Glostrup - Telefon: 36460540 - Hjemmeside: http://www.hpskilte.dk/

Yderligere information