Begivenhedskalender

Klubarrangement hos Torben Eskildsen i Rødekro
Onsdag 21 Februar 2024, 18:00
Hits : 330
af Casper

Adresse ændret til Greisen Biler, Søstvej 5, 6200 Aabenraa. Læs programmet i det følgende:

Traditionen tro er der igen i 2024 garagemøde i Rødekro.

Den guldfarvede Taunus mrk. 5 turnier er nu kommet voldsomt længere i processen, end vi så i februar 2023. Man aner nu slutresultatet, der er forvandlingen til mrk 4 modellen ”PNO 565R” i strato silver.

Patienten er efter adskillige indlæggelser på både plade- og sandblæsersygehus nu så vidt, også at være udskrevet fra malersygehuset,og er ankommet til rekreationsophold på Østergade 30 i Rødekro, hvor det nu står på kærlig pleje og omsorg med montering af alle løsdele, så vi forhåbentligt kan komme ud og køre i sommerlandet til 2024.

Til aftenen i februar må vi se, hvor langt vi da er kommet. Måske motor-, gearkasse mv. allerede er i og har været startet op.

Under alle omstændigheder vil der være mulighed for at inspicere det udførte arbejde indtil nu, samt høre gode historier fra processen siden købet af bilen i 2022. Ligesom naturligvis ”hands on”-arbejde på bilen er helt nærliggende.

Kom og vær med til en god og hyggelig aften med masser af bilsnak og Kirstens lækre sandwiches, der efterhånden er ligeså en integreret del af garagemødet som bildelen.

Deltagergebyr på kr. 50, der dækker øl, vand, sandwich, kaffe mv.

Dato og tidspunkt: Onsdag den 21. februar kl. 18

Sted: Greisen Biler, Søstvej 5, 6200 Aabenraa

Kontakt: Tilmelding til Torben på tlf./SMS 22 95 67 56 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15/2 2024.

Yderligere information