Begivenhedskalender

Stand til Copenhagen Historic Grand Prix
Fredag 04 August 2023, 15:00
Til Søndag 06 August 2023
Hits : 671
af Casper

Vi har igen stand, hvor medlemmer og deres ledsagere kan udstille klubbiler.

For de, der udstiller klubbil og/eller camperer samt deres ledsagere optændes der grill til medbragt mad fredag kl. 18 og lørdag, når sidste løb er kørt. Der opstilles også pavillon. Medbring eget bord og stole.

De udstillede biler skal afleveres på standen fredag den 4. august efter nærmere aftale og kan afhentes søndag den 6. august, forventet ca. en time efter, at sidste løb køres, men der kan også gå længere tid.

Der kan for egenbetaling camperes tæt på standen. Kontakt Bellahøj Camping for reservation.

Der udleveres en enkelt weekendbillet per udstillet klubbil. Den udleveres ved aflevering af klubbil fredag. Bilen stilles straks ved ankomst på plads efter opstillingsplan.

Tilmelding til at udstille klubbil og til grill fredag og/eller lørdag skal gøres senest den 20. juli til Casper Lundgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der er et maksimum antal biler, vi har plads til. Når dette er nået, lukkes der for tilmelding.

Dato og tidspunkt: Fredag den 4. august til søndag den 6. august.

Sted: Bellahøj i København.

Kontakt: Casper Lundgreen på 26279469 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information