Begivenhedskalender

Udstilling til Copenhagen Historic Grand Prix
Fra Fredag 03 August 2018 -  15:00
Til Søndag 05 August 2018 - 17:00
Hits : 1333

Husk at tilmelde dig senest på søndag for at udstille klubbil til Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden den 4. og 5. august og husk også at reservere campingplads, hvis du ønsker at overnatte på området.

Der er pt. tilmeldt 16 biler ud af de 25, vi har plads til på vores stand.

I år bliver der 2 udstillinger, både en udstilling for alle klubbiler og en i anledning af Escortens 50-års-jubilæum. Bilerne skal være på pladsen fra fredag senest kl 22 til søndag efter sidste løb slutter (ca. kl. 19).

Ønsker du at campere i umiddelbar nærhed af udstillingsområet, så kontakt Bellahøj Camping på  på 38101150 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Se priser etc. på deres hjemmeside. Ved reservering hos Bellahøj Camping behøver du ikke at betale for den udstillede klubbil, da den står på udstillingsområdet.

Der er fælles grill fredag og lørdag aften.

Der er gratis adgang hele weekenden for en person for hver bil, du udstiller.

Sted: Bellahøj i København

Kontakt: Tilmelding for at udstille til Kenneth - Mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf 22444630 senest d. 22/7. Ønsker du at campere i umiddelbar nærhed af udstillingsområet, så kontakt Bellahøj Camping på  på 38101150 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Se priser etc. på deres hjemmeside. Ved reservering hos Bellahøj Camping behøver du ikke at betale for den udstillede klubbil, da den står på udstillingsområdet.

Yderligere information