Begivenhedskalender

Egeskov Classic Days
Fra Lørdag 20 August 2016 -  08:00
Til Søndag 21 August 2016 - 17:00
Hits : 2148
af Casper
Vi har indgået aftale om eget klubområde til Egeskov Classic Days 20. til 21. august, således at klubbiler kan holde samlet, og således at vi kan promovere klubben.
 
Tovholder for vores klubområde er Sten Erik Brand.
 
Udstiller du på klubstanden, er der 50 kr. i rabat, således at prisen pr. bil er 300 kr. inkl. kører, en ekstra ledsager, mulighed for at vælge mellem 3 forskellige løb ( H.C. Andersens Trail ; Tur i det sydfynske inkl. Hill Climb ; Tur i det sydfynske) samt 2 dage på Egeskov. 
 
Læs mere om Egeskov Classic Days, herunder hvad man kan deltage i og de forskellige løb.
 
Bemærk, at der på hjemmesiden står, arrangementet kun er for biler fra 1980 eller før. Vi har dog fået dispensation, således at alle klubbiler er velkomne. Denne dispensation gælder kun tilmelding via klubben.
 
Ønsker du at deltage i klubregi i Egeskov Classic Days, har tovholder Sten Erik senest den 26.juli brug for følgende oplysninger:
 
• Navn på klubmedlem og adresse
• Model og årgang på klubbil
• E-mail-adresse
• Telefonnummer
 
Sten Erik kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 66119272.
 
Betaling foregår direkte til Egeskov, og du vil blive kontaktet af Egeskov vedrørende betaling. Først når betaling er gennemført, er du tilmeldt arrangementet.

Yderligere information