Begivenhedskalender

Besøg hos Alternative Engineering i Slangerup med mulighed for rullefelttest og præmier
Søndag 10 Juli 2016, 13:00 - 17:00
Hits : 1237
af Casper

Virksomheden har speciale inden for motorrenovering, motoropsætning, motordesign og tuning af klassiske biler og veteranbiler. Virksomheden har arbejdet på flere af Ford-kørerne i den historiske motorsports biler, herunder Birger Nielsens Escort mk1. Læs mere om virksomheden.

Søndag den 10. juli kl. 13:00 er vi inviteret på besøg hos virksomheden.  Det bliver under besøget muligt at høre om virksomheden og få nogle fif til egne klubbiler. Det er også muligt for 200 kr. at få rullefelttestet klubbiler. Under en rullefelttest bliver motorens kraftmoment- og effekt som funktion af omdrejningstal målt, og der udskrives graf med resultatet. Dette kan bruges til at fejlfinde på motoren og som en tilstandstest af motoren. Hvis der efterfølgende ønskes justering af karburator etc. af Alternative Engineering vil det koste ekstra.

Vi forventer at slutte omkring kl. 17 alt efter hvor mange biler, der skal på rullefeltet.

Arrangementet koster ikke noget, men ønskes rullefelttest koster det 200 kr. per rulning. Man er velkommen, også selvom man ikke skal have effektmål sin klubbil, og man er også velkommen uden klubbil.

Der kan købes øl og sodavand til rimelige penge, og Alternative Engineering er vært for kaffe.

Der er præmier til klubbiler i følgende fire kategorier:

• Mindste afvigelse målt i procent fra fabriksopgivelser for pågældende bilmodel af maksimal effekt
• Største afvigelse målt i procent fra fabriksopgivelser for pågældende bilmodel af maksimal effekt
• Største maksimale effekt målt i HK
• Mindste maksimale effekt målt i HK

Dato og tidspunkt: Søndag den 10. juli fra kl. 13 til kl. 17

Sted: Fabriksvangen 23, 3550 Slangerup

Tilmelding: For at give en ide om antallet af biler, bedes tilmelding foretaget senest onsdag den 6. juli til Casper Lundgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26279469. Ved tilmelding oplys meget gerne, om du forventer, at skulle have rullefelttestet en eller flere biler.

Yderligere information